Image Map
Image Map


22. 2. - Registrace otevřeny!

středa 11. března 2015

Alexander Donovan

Nick: Nath | Pravé jméno: Mikhail | Věk: 20 let | Magická úroveň: IV.
Asistent oddělení Kvalifikace démonů | Bez učně | Džina Silanee

Povaha a záliby: Není to žádný introvert. Naopak je extrovert, velmi společenský a příjemný člověk. S každým se snaží vyjít v dobrém, ne vždy se mu to ovšem podaří. Nicméně ten kdo ho pozná a dostane se mu svým způsobem pod kůži, zjistí, že je to nesmírně složitá osobnost, od které nevíte co očekávat a která neví, co ve skutečnosti chce. Jednou řekne to a podruhé zase to. Důvěru si u něj musí každý vybudovat. Nevěří, jen tak někomu.

Každý člověk má ale i svojí druhou stránku. Stránku, která pro ostatní není nikterak příjemná. On se jí ale snaží zakrývat a zakrývá jí dost dobře. Tahle stránka se u něj většinou projeví při nějaké tragédii, smutku, nebo když se naštve. Většinou se toho času uzavře sám do sebe a vůbec nevychází z domu. S nikým nemluví. Může tak působit dost nebezpečně. Ale skutečnost je taková, že by nedokázal ublížit ani mouše. Snad jenom těm, kteří ublíží jeho blízkým.

Je to knihomol. Milovník umění a historie. Dodržuje tradice. Ať už jsou to jakékoliv. Knihovna, tak by se dal nazvat jeho druhý domov. Když má vše hotové, v knihovně tráví prakticky zbytek svého volného času. Vědomosti, inteligence. Chce se toho vždycky naučit co nejvíce a pak to zužitkovat v praxi. Miluje, když si může při praskání ohně v krbu číst na gauči svoji oblíbenou knihu. Dokáže se bavit i bez alkoholu. Je to naprostý abstinent. Ne že by proti alkoholickému pití měl, ale on to zkrátka a dobře nemusí. Ani krabičku cigaret u něj nenajdete. Z hudby má rád klasiku, jemný rock n roll. S pamětí je na tom hodně dobře. Pamatuje si pojmy, obsahy z knih. Je to pro něj jakási podivná vášeň.

Rád zkoumá tajemno a mystiku. Okultismus. Ne ovšem černou magii. Ví, že černá magie je zakázaná a neměla by se nikdy používat. Kromě knihomola je to i dobrodružný typ, který má rád adrenalin. Proto se rád zapojí do každé akce, která umí pořádně rozproudit koloběh krve v těle.

Historie postavy: Před dvaceti lety, prořízl tichou místnost v jednom rodinném domě v ruské Moskvě hlas děťátka. Přesněji dětského pláče. Tehdy se narodil chlapec, který náležel rodině Donovanů. Jeho oči byly tmavě modré a dodnes jsou. Mikhail. Takové jméno mu rodiče po narození dali. Jenom oni ho znali. Jenom oni. Do pěti let žil doma. Jeho učení bylo rychlé a soustředěné. Ve svých 3 letech zjistil, že to není zcela normální člověk. Projevily se u něj magikvarky. Tedy částečky, které v sobě ukrývají magickou energii. Rodiče to věděli. Velmi dobře to věděli a věděli také to, že se ho budou muset vzdát. Pro dobro světa. Pro něj to bylo v pěti letech nesmírně těžké loučení. Rodiče pro něj znamenali všechno. Jednoho dne, v pátek si pro něj přišla jedna velmi vážená mistryně z Kremlu. Jednalo se o mocnou čarodějku, která si ho ten den vzala pod svá křídla a dala mu nové jméno. Alexander. Stal se jejím učněm. Ztráta rodiny pro něj sice byla nesmírně těžká, ale na druhou stranu se chtěl začít naučit ovládat magii. Kontrolovat jí, používat jí, vytvářet jí. Nesměl se ohlížet. Musel jít dál. V Kremelské pevnosti dostal, své vlastní komnata s obsáhlou knihovnou. Každý den poctivě studoval, dělal si poznámky. Pečlivě se učil každé kouzlo a svojí mistryni vždycky poslouchal. Všechno šlo jako po másle. V magii se zdokonaloval tak rychle, že to až jeho mistryni  překvapilo. Jeho hlavním podoborem se pak také stalo studium démonů. Učil se jak je rozeznat, jaké jsou jejich slabiny, o démonech tedy věděl teoreticky snad všechno. Teď už jen užít tu praktickou část. Ve 13 vyvolal svého prvního démona. Byl to sice jen démon druhé úrovně, ale pro něj obrovský úspěch. Poznal ale taky druhou stránku magie. Bere si jeho energii, sílu. Tenkrát, když vyvolal démona, měl velké štěstí, že neomdlel. Pro něj to bylo docela dost pokročilé kouzlo, ale dokázal to. Vážil si všeho, co dokázal, byť některé věci byly pouhými maličkostmi. Jeho mistryně se jmenovala Katherine. Byla nesmírně krásná a on si jí vážil.  Když se zjistilo, že je připravený složit zkoušky, v jeho 15 se tomu tak stalo. Složil je v hlavní místnosti Kremlu. Mistři mu přidělili magickou úroveň 4. Je nesmírně pyšný na to, že tohle dotáhl tak daleko. Nyní ho jeho kroky vedou do Londýna, kde se dozvěděl také o velkém působení magických sil. A taky rozdílných ras, které v Londýně žijí. Tohle mu taktéž prozradila jeho mistryně. On se chtěl dál učit, vzdělávat, zdokonalovat se v magii, kterou už uměl. Ve 20 se tak přestěhoval do Londýna. Jeho dalším domovem se tak stal po usazení Whitehall. Se svojí mistryní si stále občas dopisuje, ale už to není to, co bývalo. Nikdy se nechová nadřazeně. Uznává i ostatní rasy, které ve městě žijí. Ví, že každá rasa má něco do sebe.

Schopnosti/nadání: Co se týče schopností, dokáže velmi dobře vyvolat džína jakékoliv úrovně. Pokud se zadaří a má dostatek energie, dokázal by vyvolat taky Ifríta. Ale to chce už hodně soustředění a znalostí. Má velice dobrou paměť.Dalo by se říct, že patří mezi ty lepší mágy, kteří v Londýně jsou. Ovšem jako každý i on má ještě hodně co zlepšovat. V trestání démonů se příliš nevyžívá. Ale když musí, tak musí. Nedá se svítit, pokud ho někdo neposlechne. Má velmi dobrý čuch na knížky. Pozná jestli je nějaká padělek, nebo originál.