Image Map
Image Map


22. 2. - Registrace otevřeny!

čtvrtek 19. února 2015

Ministerstva

Organizování je nezbytné. Kde by byl svět bez své vlády? I Londýnské impérium si dalo záležet a na svá ministerstva je náležitě pyšné. Nikdo si nechce rozházet ty, kteří drží v ruce zákon. Nemuselo by se jim to vyplatit. Zde je stručný přehled nejdůležitějších vládních organizací.

MINISTERSTVO VNITRA
Jedna z nejdůležitějších budov celého ministerstva a Londýna jakožto celkového. Na tomto místě jsou zaznamenávány veškeré změny v občanství, počínaje úředním přijetím oficiálního jména kouzelníka až po spis veškerých uprchlíků. Sleduje pohyb obyvatelstva, vypisuje různá povolení o pobytech a věnuje se i zahraniční politice včetně vymýšlení taktických plánů při náhlém útoku. Pod jeho pravomoc spadá oddělení vnitřních záležitostí. Úzce spolupracuje se Státní bezpečností a Noční policií. Jeho představitelem je Carl Mortensen.

STÁTNÍ BEZPEČNOST
Toto ministerstvo o sobě vypovídá už vlastním názvem. Pracovníci ve Státní bezpečnosti sledují všelijaké možné hrozby, které by mohly podkopat Britské impérium, zatímco se předseda vlády vesele baví na nějaké nové divadelní hře. Vlastní rozsáhlou budovu plnou povolávacích pentagramů, seznam hrozeb a co je jedním z nejdůležitějších, pak i seznam všech možných kvalifikovaných (tedy pojmenovaných) démonů. Toto oddělení je proslulé svými tvrdými výslechy v Toweru, zabezpečenému proti útěku. Spolupracuje s Ministerstvem vnitra, Noční policií a Ministerstvem informací. Jeho hlavou je děsivá Jessica Whitwell.

NOČNÍ POLICIE
Oddělení spadající přímo pod předsedu vlády a z části i Státní bezpečnost. Jedna z nejděsivějších státních organizací, se kterou se nikdo nechce pustit do křížku. Už jen její název umí vyvolat hrůzu, o to víc její členové. Noční policie sestává především z elitní jednotky vlkodlaků, kteří jsou známí svou přezdívkou Šedí hřbeti. Jsou známí tím, že po své kořisti se klidně ženou přes celý Londýn a nakonec ji stejně dopadnou. Noční policie je jedním z nejlepších oddělení, které se pyšní okamžitým zásahem, výcvikem, poslušností, diskrétností a precizním vystupováním. Udržují pořádek v ulicích a na akcích. Náčelníkem Noční policie je Henry Duvall.

MINISTERSTVO INFORMACÍ
O tomto ministerstvu by se dalo říci, že je to uklízeč škod. Pokud v ulicích nastane nějaká pohroma, na Londýn se chystá útok, cokoliv, toto oddělení je tu od toho, aby vše opatrně zaobalilo a podalo plebejcům. Proto není divu, že má pod palcem jediné noviny v celém Londýně – The Times. Stejně tak ovládá veškeré informační kanály a pomáhá ve špehování Státní bezpečnosti a Noční policii. Stávající ministryní je Helen Malbindi.