Image Map
Image Map


22. 2. - Registrace otevřeny!

sobota 28. února 2015

Elaine Rosewood

Nick: Lexi | Pravé jméno: Jinxie | Věk: 7 let | Magická úroveň: I. 
Učeň | Mistr Kenzi Blackmoore | Bez démona

Povaha a záliby: Tato mladičká dívenka je snad skoro dospělá nebo si na to alespoň hraje, uvnitř je však samozřejmě ještě malé dítě. Avšak ona je tak strašně komplikovaná, že to je snad ještě horší než psychopat. Začněme hezky popořádku, jak se to sluší a patří.

Její slušné já je velmi zdvořilé, milé a přátelské. V této chvíli je hodně usměvavá a snaží se se všemi vycházet dobře a její tvrdohlavost jí říká, že ona může dokázat divy. Možná může, ale nemůže mít se všemi tak výborný vztah. To přeci nejde, a proto je vždy tak strašně zklamaná, když jí někdo odbude tím pohledem "jsi ještě malé, hloupé dítě". Všichni dospělí na ní pohlížejí jako na hloupoučkou holčičku, a to jí strašně štve.

Po tomhle jistém pohledu se dokáže strašně naštvat anebo je smutná, a to je na řadě to její ošklivé já. V tuto chvíli je drzá, zlá a odtažitá. Už to není taková usměvavá holčička, jako normálně bývá. Samozřejmě je na všechny hnusná, a když na ní promluví někdo, koho nemá ráda, ale její dobré já si to nepřipouští, tak se dokáže strašně vytočit a mohla by bušit pěstičkami do toho dotyčného, dokud by se plně neuklidnila anebo neunavila.

Lépe řečeno má rozdvojenou osobnost. Pro ní je nejlepší se bavit sama se sebou, ale neopovrhne rozhovorem s někým jiným. Přiznejme si, ona je přeci tak zdvořilá, že se bude bavit s každým. No dobře, někdy není zrovna nejzdvořilejší, ale berme to tak, že je.

Mezi její záliby patří malování. Neustále si myslí, že by mohla být malířkou. Když se zrovna neučí, tak maluje a když nemaluje, tak spí nebo se snaží s někým navázat kontakt. Jelikož je jí sedm, tak jí všichni říkají, jak krásně kreslí, ale přiznejme si to, ono tomu tak není. Ona to sice ví, ale nepřiznává si to, až tak moc je tvrdohlavá. Sama se občas diví, jak mohla něco tak hrozného nakreslit, ale nikdy nic nespálila, až moc si toho cení.

Historie postavy: Elaine se narodila v Londýně a svoje rodiče si vůbec nepamatuje. Jak by také mohla, když jim byla hned v jednom roce odebrána? Nemůže si je pamatovat, tak vyvinutou paměť v té době ani neměla. Od tohoto věku byla vychovávána Marlene, kterou si oblíbila a moc ráda si s ní hraje a povídá. Nikdy se na svoje rodiče nevyptávala, protože neměla proč. Marlene je jako její matka, i když není pravá, ale ona ji tak prostě bere.

Teď však kreslí obrázky a často maluje své představy, jak chodí s jejími pravými rodiči po Londýně, jak se společně smějí a má v plánu, že až bude pořádně umět kreslit portréty, tak si nakreslí jejich podobizny, a to i za předpokladu, že to bude jen její fantazie. Od doby, co je učena, aby se stala schopným mágem, je také s Kenzi.

Kenzi je jako její další máma. A hlavně její velký vzor. Vidí v ní velikou inspiraci a často chce být jako ona. Doufá, že brzy bude stejně schopná jako ona a bude moct být vzorem pro někoho jiného. Shrňme to tak, že Kenzi je její asi třetí máma a největší vzor, protože v ní vidí ideální podobu člověka/mága.

Samozřejmě, že může existovat někdo s vyšší úrovní magie, ale to Elaine opravdu nezajímá. Jí zajímá jenom to, jak je Kenzi schopná. Kdyby po světě nechodilo spousta lidí, tak by si myslela, že se svět točí jen kolem Kenzi a Marlene.

Nechodila ani do školky, kde by potkala nějaké kamarády, takže se neustále pohybovala mezi dospělými a je div, když se potká s někým stejně starým jako je ona. Má strašně dobře vyvinutou slovní zásobu, a to skoro vůbec nečte. Pouze poslouchá to, co dospělí mluví. Občas si myslí, že jde o nesmysly, ale stejně se to v její hlavince udrží a někdy ta slova použije. No a když je použije, tak na ní lidé koukají, jako kdyby se zbláznila a nebo se ošklivě udeřila do hlavy, často nad tím však mávnou rukou a řeknou si, že jen někde něco slyšela a mají pravdu, ona to jen někde slyšela a neví kdy to má použít.

No, nekoukají na ní divně jen v této chvíli. Často kolem lidí prochází s tím, že si povídá sama se sebou. To je velmi divné a někdo jí i jednou zastavil a chtěl jí dovést na psychiatrii, aby jí dali léčit, ještěže v tu chvíli šla kolem její známá a toho muže Elaine zbavila. Nevěděla, co by si počala, kdyby jí poslali na psychiatrii. No a teď je jí sedm let a ona tráví většinu času sama. 

Schopnosti/nadání: Elaine není v ničem moc nadaná a nebo na to ještě nepřišla, každopádně jako mág je zatím skoro nepoužitelná, ale ráda se tomu učí. Avšak když jde o kreslení, tak by byla moc ráda nadaná, ale bohužel to nejde.